Bouwen met systeem

Een idee maakt het verschil

GOLDBECK staat voor modulair bouwen met systeem. Dat houdt in dat het zichtbare deel van een gebouw kan worden aangepast, geheel naar de wensen van de klant, terwijl het onzichtbare deel gebaseerd is op een systeem. Prefab componenten uit eigen productie worden op de bouwplaats in elkaar gezet tot een sleutelklaar gebouw. Voordelen zijn de constante kwaliteit, onafhankelijkheid van externe invloeden en een hoge mate van duurzaamheid. Daarnaast is de bouwtijd korter en blijven de bouwkosten binnen het budget.

Met systeem

Bedrijfsruimten

Met het oog op de toekomst

 

Een nieuwe vestiging, behoefte aan meer ruimte, gestroomlijnde processen, een hogere energie-efficiëntie: er zijn allerlei redenen om een nieuwe bedrijfsruimte te bouwen of een bestaande ruimte uit te breiden. GOLDBECK bouwt op maat, uiterst flexibel en met de nodige know-how om bouweisen kosteneffectief te realiseren.

 

 Onze systeemoplossingen omvatten:

 

  • bedrijfsruimten
  • distributiecentra
  • koel- en vrieshallen
  • bedrijfsverzamelgebouwen
  • perifere detailhandel

 

Iedere branche heeft zijn eigen eisen, of de bedrijfsruimte nu zelf wordt gebruikt of wordt verhuurd. GOLDBECK bouwt bedrijfsruimte op maat die is afgestemd op de behoeften van de klant.

Kantoorgebouwen

Slim en comfortabel

 

Moderne kantoorgebouwen van GOLDBECK bieden flexibele ruimteoplossingen die zich aanpassen aan uw behoeften. Ze zijn technisch en energetisch uitgerust voor de toekomst en overtuigen economisch in constructie en gebruik. Het combineren van comfortabele werkplekken met een individuele vormgeving zorgt voor een goede werksfeer en een succesvolle samenwerking.

Parkeergarages

Het is tijd voor intelligent parkeren!

 

Mobiliteit verandert – en dus ook de eisen die aan moderne parkeergarages worden gesteld. Wij weten wat mensen morgen belangrijk vinden en realiseren dat nu al. Of het nu gaat om een parkeergarage voor werknemers, een openbare parkeergarage of een parkeergarage voor klanten en laden/lossen – meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van parkeergarages en meer dan 1000 projecten hebben ons laten zien hoe verschillend de behoeften van onze klanten zijn. Wij weten hoe we daar het beste op in kunnen spelen.

Woningbouw

Een thuis waar iedereen van houdt.

 

Betaalbaar en goed wonen – dat is het doel van GOLDBECK woningbouw. Wij combineren kosteneffectief bouwen en korte bouwtijden met een mooie architectuur, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Als basis werken wij met uitgewerkte, subsidiabele plattegronden voor 1- tot 5-kamerappartementen met veel mogelijkheden voor variatie.

Referenties

01 / 21