Geef samen met ons vorm aan de toekomst van de bouwsector

Combineer bij ons ondernemend denken met aantrekkelijke voorwaarden

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's uit de bouwsector die samen met ons de toekomst willen vormgeven, duurzaam willen handelen en afwisselende projecten willen aanpakken: (junior) projectmanagers, BIM-specialisten, uitvoerders, designmanagers en planontwikkelaars.

 

De mensen die bij ons op de vestiging in Arnhem werken, worden vanaf dag één actief bij projecten betrokken. Zij werken samen met enthousiaste collega's die hun krachten bundelen in een GOLDBECK-breed netwerk. Want wij zien uitdagingen altijd als een kans om te groeien.

Daar staan wij voor

Een toekomstgericht bedrijf met een cultuur waar de menselijke maat, verantwoordelijkheid en betrokkenheid geen loze kreten zijn, maar waarden die je elke dag zelf ervaart. Waar eerlijkheid in de omgang met medewerkers en klanten vanzelfsprekend is. En waar de werksfeer gekenmerkt wordt door innovatieve ideeën.

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij GOLDBECK!

Voordelen

1/2  OPLEIDINGEN & BENEFITS

Wij ondersteunen jouw persoonlijke ontwikkeling

Of je nu specialist bent in je vakgebied of (toekomstig) manager, wij willen het beste uit onze organisatie en medewerkers halen!

 

Dankzij ons professionele projectbeheer tijdens het bouwproces krijgen onze klanten integrale, turn-key bouwoplossingen.

 

Om dit te bereiken is het opbouwen en onderhouden van onze relaties van groot belang. Daarom hechten wij veel waarde aan onze medewerkers. Want zij maken het verschil! Gezonde ambitie wordt dan ook beloond met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.