14.09.2020

Nieuwe medewerker: Wessel Bruijns

Mijn naam is Wessel Bruijns en ik ben 23 jaar. In het weekend zit ik graag op het terras in Nijmegen en kijk ik, met een speciaal biertje in mijn hand, naar Formule 1. In 2013 ben ik begonnen aan de MTS in Nijmegen. Gedurende deze vier jaar heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de bouwsector. Hierbij heb ik mijzelf bezig gehouden met technisch tekenen, werkvoorbereiding/projectleiding en het inspecteren en onderhouden van vastgoed. Na de MTS ben ik doorgestroomd naar de HTS. Via een verkorte leerweg van drie jaar heb ik afgelopen juli mijn afstudeeronderzoek naar faalkosten afgerond en heb ik mijn Bachelor of Science mogen ontvangen. Na zeven jaar te hebben gestudeerd is het tijd om aan het werk te gaan. Hierbij heeft Goldbeck Nederland mij een mooie uitdaging aangeboden. Binnen Goldbeck Nederland neem ik de functie van Design Manager op me. Naast mijn bouwkundige kennis met Goldbeck te delen, hoop ik veel te leren over de duurzaamheid, innovatie en BIM strategieën van Goldbeck. 

Ik heb erg veel zin in deze uitdaging! 

Additional news

All news

GOLDBECK bouwt grootste XXL-logistiek van Nederland

De Nederlandse logistiek ontwikkelaar DHG heeft Goldbeck Nederland de opdracht gegeven tot engineering en bouw van Smartlog Maasvlakte, de grootste logistieke ontwikkeling in Nederland!

Weer een tevreden opdrachtgever!

Op vrijdag 4 december is in klein gezelschap het pand, dat wij in opdracht hebben gebouwd voor Tiemex Stefco B.V. en W&O Products aan de eigenaren overgedragen.

GOLDBECK bouwt nieuw Distributiecentrum voor Goodman

In navolging op de realisatie van het Goodman Venlo I Logistics Centre zijn wij verheugd onze samenwerking aan te kondigen voor de bouw van Venlo III Logistics Centre.

Aanvullende onderwerpen