12.09.2019

GOLDBECK start namens Gazeley met bouw groot logistiek centrum in Zevenaar

- Zevenaar - In opdracht van Gazeley start GOLDBECK Nederland BV met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van circa 130.000 m2 en behoort hiermee tot één van de grootste logistieke parken van Nederland.

Op het grootste kavel van businesspark 7poort zal in september gestart worden met de bouw van de eerste fase ter grootte van circa 53.000 m2 v.v.o. Het multifunctionele logistieke distributiecentrum is geschikt voor één of meerdere logistieke dienstverleners en kan, indien nodig, aangepast worden aan de wensen van een huurder. Het centrum zal uiteindelijk bestaan uit vijf geschakelde units en zal opgeleverd worden met het BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat. Dit certificaat gaat over het toepassen van duurzame technieken bij de bouw en gebruik van een gebouw

Gazeley is een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa en onderdeel van GLP. Vorig jaar heeft Gazeley een kantoor geopend in Amsterdam. Een andere (her-)ontwikkeling van Gazeley in Nederland is een groot logistiek centrum in Venray.

GOLDBECK is een bouwbedrijf met vestigingen door heel Europa. Drie jaar geleden heeft GOLDBECK voor de BENELUX een vestiging in Arnhem geopend. Met een omzet van circa drie miljard euro is GOLDBECK de grootste logistieke bouwer van Europa. Naast logistiek focust GOLDBECK zich in de BENELUX op bedrijfsruimte, parkeergarages en kantoren. 

Additional news

All news

GOLDBECK bouwt grootste XXL-logistiek van Nederland

De Nederlandse logistiek ontwikkelaar DHG heeft Goldbeck Nederland de opdracht gegeven tot engineering en bouw van Smartlog Maasvlakte, de grootste logistieke ontwikkeling in Nederland!

Weer een tevreden opdrachtgever!

Op vrijdag 4 december is in klein gezelschap het pand, dat wij in opdracht hebben gebouwd voor Tiemex Stefco B.V. en W&O Products aan de eigenaren overgedragen.

GOLDBECK bouwt nieuw Distributiecentrum voor Goodman

In navolging op de realisatie van het Goodman Venlo I Logistics Centre zijn wij verheugd onze samenwerking aan te kondigen voor de bouw van Venlo III Logistics Centre.

Aanvullende onderwerpen