24.09.2020

GOLDBECK realiseert Duurzaam en Circulair distributiecentrum voor GLP in Venray

In augustus 2020 werd de laatste hand gelegd aan een distributiecentrum in Zevenaar in Opdracht van GLP (voormalig Gazeley).

In augustus 2020 werd de laatste hand gelegd aan een distributiecentrum in Zevenaar in Opdracht van GLP (voormalig Gazeley). De samenwerking verliep erg voorspoedig en we zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat wij opdracht hebben gekregen voor een duurzaam en circulair DC in Venray. Hiermee zetten wij de vervolgstappen stappen naar een duurzame samenwerking.

Venray, 24.09.2020. Niet alleen de samenwerking is duurzaam. In Venray verrijst op bedrijventerrein Smakterheide de tweede fase van het distributiecentrum van GLP met een oppervlakte van circa 27.000 m2. Het project zal met een BREEAM Excellent Certificaat worden opgeleverd. 

Naast BREEAM wordt een circulaire bouwmethode toegepast. 
Circulair bouwen is iets wat steeds vaker toegepast wordt en GOLDBECK blijft hierin natuurlijk niet achter. Wij zien kansen in deze duurzame vorm van bouwen waarbij de toegepaste GOLDBECK prefabproducten slim worden ingezet waardoor deze oneindig hergebruikt kunnen worden. Wij dragen op deze manier bij aan de verduurzaming van de bouw.

Het GOLDBECK team start deze week met de grondwerkzaamheden en zal het DC na een bouwperiode van ongeveer 7 maanden medio mei 2021 opleveren

Additional news

All news

GOLDBECK bouwt grootste XXL-logistiek van Nederland

De Nederlandse logistiek ontwikkelaar DHG heeft Goldbeck Nederland de opdracht gegeven tot engineering en bouw van Smartlog Maasvlakte, de grootste logistieke ontwikkeling in Nederland!

Weer een tevreden opdrachtgever!

Op vrijdag 4 december is in klein gezelschap het pand, dat wij in opdracht hebben gebouwd voor Tiemex Stefco B.V. en W&O Products aan de eigenaren overgedragen.

GOLDBECK bouwt nieuw Distributiecentrum voor Goodman

In navolging op de realisatie van het Goodman Venlo I Logistics Centre zijn wij verheugd onze samenwerking aan te kondigen voor de bouw van Venlo III Logistics Centre.

Aanvullende onderwerpen