Concept, Bouwen, Zorgvuldigheid

Complexe bouwprojecten vereisen vele competenties en 

Kennis die veel verder gaat dan de eigenlijke bouwwerkzaamheden.

Werfkeuze, klant specifieke projecteisen, uitbreidingsmogelijkheden en de afweging van de kosten over de gehele levenscyclus van het gebouw - voordat een op maat gemaakt concept voor een compleet bouwproject klaar is, moeten talloze details worden doordacht. De eisen zijn: Economie, kwaliteit en snelheid - altijd ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd en individueel geconstrueerd. Daarom vertrouwen engineers bij GOLDBECK op procedures en onderdelen die al vele malen zijn getest. Systematische bouwelementen en -processen, speciale productiefaciliteiten en knowhow op het gebied van ontwerp en ontwikkeling op basis van eigen ervaring vormen hiervoor de basis.

"Goldbeck biedt het totaalpakket zonder zorgen aan. Ons nieuwe bedrijfspand in Kassel-Lohfelden is in iets minder dan 10 maanden gebouwd. Vanaf de planning tot aan de oplevering heeft een competent en behulpzaam team alle zorgen uit handen genomen."
Carola Nüßing | Managing Director Nüßing GmbH

GOLDBECK bouwt met systeem

Snel, economisch en in hoge kwaliteit


GOLDBECK bouwt met industrieel geprefabriceerde bouwelementen uit eigen productie. Dit heeft vele voordelen: Alle elementen - van de betonnen delen, staalconstructies en aluminium gevels tot de raamelementen - hebben een nauwkeurig gedefinieerde, constante kwaliteit. Grote hoeveelheden maken de productie zeer economisch. En op de bouwplaats verminderen korte bouwtijden de montage kosten. Tegelijkertijd biedt het systeem vele technische en ontwerpmogelijkheden. De ingenieurs van GOLDBECK optimaliseren voortdurend de systeemcomponenten en -processen om klanten duurzame, duurzame en economische eigenschappen te kunnen bieden. Wij begeleiden het volledige bouwproces en bieden dus kant-en-klare objecten voor direct gebruik.

Bournemouth Solar Freilandanlage

Beheer en ondersteuning

Efficiëntie na de bouwfase

Onze knowhow staat ook na afloop van de bouw tot uw beschikking. Onze technische service, facility en vastgoedmanagement bieden tal van servicepakketten aan volgens uw wensen: Van onderhoud, schoonmaak en conciërgediensten tot vastgoedbeheer, GOLDBECK is uw competente partner. Neem energie-efficiëntie als voorbeeld: hier speelt het gedrag van de gebruiker een doorslaggevende rol. Energie-efficiënte gebouwen zijn complex en de beste verbruikswaarden kunnen alleen worden bereikt als de technologie correct wordt gebruikt. GOLDBECK biedt daarom getrainde contactpersonen en goedkope ondersteuningspakketten aan via het gebouwbeheer.