Bouwen met een modulair systeem

Ons product is het individuele gebouw. Wij bouwen met een systeem. Dat komt omdat systematische processen individuele fouten voorkomen. En systematische bouwsystemen kunnen fabrieksmatig worden geprefabriceerd. Bij de productie van deze systemen in onze fabrieken gelden altijd dezelfde algemene voorwaarden. Noch regen, noch vorst, noch handmatige fouten kunnen de uitvoering ervan in de weg staan. Dit is een onovertroffen voordeel ten opzichte van de traditionele bouw. En: oplossingen voor terugkerende eisen zijn ook gestandaardiseerd. Tekenaars vertrouwen op gedetailleerde oplossingen en processen met een bewezen staat van dienst. Dit bespaart tijd en zorgt voor een hoge kwaliteit. Het doordachte systeem biedt een groot aantal combinatiemogelijkheden en een grote architectonische diversiteit.

  • Individueel ontwerp, kant-en-klare bouw
  • Ondersteuning op lange termijn
  • Modulaire, systeem gebaseerde bouwmethodes met eigen productiefaciliteiten
  • Economisch, snel, energie-efficiënt, veilig
  • Gedecentraliseerd netwerk van dochterondernemingen en fabrieken
  • Onafhankelijk familiebedrijf

Economisch geconstrueerd met een systeem

Ons productassortiment is breed georiënteerd, maar het uitgangspunt voor ons werk is altijd hetzelfde: GOLDBECK bouwt op basis van industrieel geprefabriceerde systeemcomponenten - snel, zuinig en kant-en-klaar. De afzonderlijke elementen van onze systemen zijn zo flexibel op elkaar afgestemd dat ze een hoge mate van ontwerpvrijheid garanderen. De herhaalde componenten die het bouwen met GOLDBECK zo economisch maken, kunnen voortdurend zo worden samengesteld dat nieuwe, individuele gebouwen die perfect op uw behoeften zijn afgestemd, gegarandeerd worden. Nog een voordeel: bouwen met een systeem zorgt voor de beste voorwaarden voor een hoge energie-efficiëntie! 

 

 

Engineeringexpertise en productontwikkeling

Leersystemen

Onze systeemcomponenten bestaan uit staal en beton, glas en aluminium. Toch leven ze nog. Ze  ontwikkelen zich voortdurend. En de reden: met onze eigen productiefaciliteiten kunnen we zelf materialen, systemen en processen testen en optimaliseren. De bevindingen en ervaringen van lopende projecten, uiteenlopende eisen van klanten en nieuwe bouwvoorschriften worden voortdurend verwerkt - zodat de systemen hiervan kunnen leren. De ingenieurs van GOLDBECK kijken echter ook verder dan de gebruikelijke normen: om de bouw in de toekomst vorm te geven, moet je verder denken dan de conventionele aanpak. Constructienormen vormen de kleinste maatstaaf, maar staan af en toe een kwalitatief betere, snellere of zuinigere oplossing in de weg. En omdat de ingenieurs van GOLDBECK pragmatische nieuwe oplossingen vinden, worden deze op hun beurt soms opgenomen in officiële voorschriften en normen.