In één oogopslag

Het bedrijf

GOLDBECK

GOLDBECK ontwerpt, bouwt en beheert commercieel vastgoed - snel, economisch en betrouwbaar! De prefab elementen waaruit wij onze gebouwen  samenstellen, produceren we grotendeels in eigen beheer. Wij spreken de taal van onze klanten: wij hebben inmiddels 88 locaties verdeeld over Europa.
Wij hechten veel waarde aan respect, eerlijkheid en verantwoord handelen tegenover onze collega's, zakenpartners, de maatschappij en het milieu.

 

 

 

 

 

Cijfers, data, feiten

Het 52ste boekjaar eindigde op 31.03.2021. Al met al kijkt GOLDBECK terug op een succesvol boekjaar 2020/21. De totale productie bedroeg € 4,1 miljard. Er zijn meer dan 500 gebouwen gerealiseerd.

In 2020/21 werkten gemiddeld 7.822 medewerkers bij GOLDBECK. Op dit moment werken er ongeveer 8.500 mensen bij GOLDBECK.

  • 88 locaties in Duitsland en de rest van Europa 
  • 78 filialen en kantoren
  • 10 productielocaties
  • 3 System Centre: Bielefeld, Hirschberg, Leipzig

 

 

 

 

Historie

De wortels van het bedrijf liggen in de klassieke staalbouw. Maar dan zet de oprichter Ortwin Goldbeck zijn visie in industrieel werk in de bouwsector en vaart hiermee een nieuwe koers. 

System center: Exhibition hall

Communicatie

Met elkaar praten en de techniek verstaan

Via onze lokale vestigingen, bedienen wij onze klanten. 

Trots zijn wij op onze showrooms in Bielefeld, Leipzig en Hirschberg. Dit werkt volgens het principe dat beeld en geluid meer zeggen dan woorden! Hier staan onze producten voor u opgesteld op ware grote. Veel details worden verduidelijkt in persoonlijke gesprekken - eenvoudigweg omdat u ze kunt zien. Zo creëren we enthousiasme en anticipatie. En het allerbelangrijkste: zo stellen we klanten in staat om duurzame beslissingen te nemen op basis van solide feiten.