Identiteit

Wie we zijn - wat drijft ons

GOLDBECK is een familiebedrijf van de tweede generatie. Dit zegt veel over onze identiteit. Want als familiebedrijf hebben wij bijzondere waarden: menselijkheid, verantwoordelijkheidsgevoel en prestatiebereidheid. Wij denken op lange termijn en niet in kwartaalcijfers. Wij groeien op eigen kracht. Wij zijn economisch onafhankelijk en willen dat ook blijven.
Vertrouwen en verantwoordelijkheid kenmerken onze samenwerking. Wij spreken ons vertrouwen uit in onze medewerkers, want alleen op die manier kunnen zij zelfstandig handelen en verantwoordelijkheid nemen. Bouwen met ons eigen systeem is de basis van ons succes. Dit onderscheid ons in de markt. De tevredenheid van onze klanten is onze maatstaf.

GOLDBECK is door de techniek gemotiveerd. 

Ingenieurs hebben ons bedrijf groot gemaakt. Onze basis bestaat uit staal en beton. Bouwen met systeem middels eigen producten. Dat is de ene kant. 

GOLDBECK is klantgericht. 

Ook gedreven medewerkers hebben ons bedrijf groot gemaakt. Onze gedachte bestaat uit het begrijpen van de behoeften van onze klanten, van ons enthousiasme voor architectuur en prijs. Ons werkingsprincipe is een cultuur van klantbetrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dit is de andere kant. 

Beide partijen vormen samen één geheel. Samen vormen ze onze kracht.

"Het zelfstandig en verantwoordelijk handelen van onze medewerkers is een belangrijk onderdeel van het succes van ons bedrijf in een zeer complexe en dynamische wereld."
Jürgen Eggers | Personeelsmanagement, GOLDBECK GmbH