Onze

diensten

Planning en architectuur

Onze planning is gebaseerd op het principe van "bundelen in plaats van spreiden" / “bundelen niet spreiden”. In onze integrale planning combineren we de planningsdiensten van alle specialistische divisies.

Het vooroordeel dat bouwen met gestandaardiseerde elementen hand in hand gaat met gestandaardiseerde ontwerpmogelijkheden blijft bestaan. GOLDBECK gebouwen bewijzen elke dag het tegendeel.

GOLDBECK / onze planning en architectuur

Parkhaus Mercedes Benz Arena

Our products

Our product range is broadly diversified but the starting point for our work is always the same: GOLDBECK builds on the basis of industrially pre-fabricated system components – fast, economical and turnkey.

"Gezamenlijke raakvlakken, soepel en ongecompliceerd verduidelijkt, korte lijnen, korte overeenkomsten, de verantwoordelijke gespecialiseerde afdelingen hebben uitstekend samengewerkt met de GOLDBECK bouw- en projectmanagement."
De heer Hartmut Linnekugel | Burgemeester Volkmarsen

Onze diensten

GOLDBECK ondersteunt bouwers en investeerders tot ver buiten de bouwsector. Zoals / Bijvoorbeeldbij de selectie van een geschikte locatie en de ontwikkeling ervan, bij de voorbereiding vaneconomische efficiëntieconcepten en bij vastgoedmarketing. GOLDBECK Facility Management zorgtook voor uw eigendom nadat de sleutels zijn overhandigd, indien gewenst, en zorgt voorwaardebehoud op lange termijn voor u. GOLDBECK Procenter GmbH is een aanvulling op onzediensten op het gebied van vastgoed- en centrummanagement.

real estates with holistic, cost-effective and transparent support

  • more information

Your contact

GOLDBECK GmbH

GOLDBECK GmbH
Ummelner Straße 4-6
33649 BIELEFELD
DEUTSCHLAND

Fon +49 521 9488-0
Fax +49 521 9488-1029

Neem contact op