14.09.2020

Nieuwe medewerker: Wessel Bruijns

Mijn naam is Wessel Bruijns en ik ben 23 jaar. In het weekend zit ik graag op het terras in Nijmegen en kijk ik, met een speciaal biertje in mijn hand, naar Formule 1. In 2013 ben ik begonnen aan de MTS in Nijmegen. Gedurende deze vier jaar heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de bouwsector. Hierbij heb ik mijzelf bezig gehouden met technisch tekenen, werkvoorbereiding/projectleiding en het inspecteren en onderhouden van vastgoed. Na de MTS ben ik doorgestroomd naar de HTS. Via een verkorte leerweg van drie jaar heb ik afgelopen juli mijn afstudeeronderzoek naar faalkosten afgerond en heb ik mijn Bachelor of Science mogen ontvangen. Na zeven jaar te hebben gestudeerd is het tijd om aan het werk te gaan. Hierbij heeft Goldbeck Nederland mij een mooie uitdaging aangeboden. Binnen Goldbeck Nederland neem ik de functie van Design Manager op me. Naast mijn bouwkundige kennis met Goldbeck te delen, hoop ik veel te leren over de duurzaamheid, innovatie en BIM strategieën van Goldbeck. 

Ik heb erg veel zin in deze uitdaging! 

Additional news

All news

In gesprek met Bojan Grebenjak

In gesprek met Bojan Grebenjak(stagiair middenkader bouw – uitvoering)

GOLDBECK start namens Gazeley met bouw groot logistiek centrum in Zevenaar

- Zevenaar - In opdracht van Gazeley start GOLDBECK Nederland BV met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van circa 130.000 m2 en behoort hiermee tot één...

Additional topics

Goldbeck respects your privacy

You have specified in the cookie settings, that you do not want to display any external media. We are therefore unable to show this content.

You can change this setting at any time under goldbeck.nl/afdruk