17.07.2020

In gesprek met Bojan Grebenjak

Welke opleiding doe je?

Eerste jaar middenkaderfunctionaris bouw / infra.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Goldbeck Stage te lopen?

Ik zocht via stagemarkt.nl naar een erkend leerbedrijf. Goldbeck verscheen als eerst en was het dichts bij. Paste ook goed bij richting bouwkunde.

Hoe heb je de stageplek gevonden?

Via school kreeg ik de tip om op Stagemarkt.nl te kijken. Ik heb zelf gezocht en vanuit de opleiding hebben ze geholpen met de sollicitatie.

Wat heb je geleerd tijdens je stage wat je nog niet wist?

Ik had nog geen goed beeld van wat een uitvoerder allemaal moet doen. Ik heb de gelegenheid gehad om echt met de uitvoerders op het project in Oosterhout mee te lopen en hier inmiddels een goed beeld bij. Wat mij het meeste opviel is dat een ideaalplanning niet altijd gevolgd kan worden en hoe je je op situaties aan moet / kunt passen.

Ik heb veel prijsberekeningen gemaakt en gecalculeerd. Daarnaast heb ik detailschetsen gemaakt.

Heb je kunnen toepassen wat je op school geleerde hebt?


Ja, met name het maken van berekeningen en het kunnen lezen van tekeningen.

Was het wat je ervan verwachte?

Ik dacht eerst je loopt mee en je kijkt een beetje mee. Ik had niet verwacht dat ik echt mee zou mogen werken. Ik ben echt aan het werk gezet en dat vond ik erg leuk en leerzaam.

Wat blijft je altijd bij van wat je tijdens je stage bij ons hebt meegemaakt


Goed kijken naar een detailtekening en leren plannen. Met Name het plannen;

Een opdracht was, geef voor de aankomende twee dagen aan wat je nog moet doen. Ook moest ik ruimte in de planning houden voor eventuele onverwachte dingen. Voorheen stelde ik alles uit en deed ik alles op het laatste moment. Het leren plannen zal me denk ik wel bijblijven, niet alleen op het gebied van werk ook in mijn privé leven heb ik hier wat aan (waarschijnlijk tot groot genoegen van mijn moeder

Additional news

All news

Nieuwe medewerker: Wessel Bruijns

Sinds 1 september hebben wij een nieuwe medewerker en hij stelt zich graag voor:

GOLDBECK start namens Gazeley met bouw groot logistiek centrum in Zevenaar

- Zevenaar - In opdracht van Gazeley start GOLDBECK Nederland BV met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van circa 130.000 m2 en behoort hiermee tot één...

Additional topics

Goldbeck respects your privacy

You have specified in the cookie settings, that you do not want to display any external media. We are therefore unable to show this content.

You can change this setting at any time under goldbeck.nl/afdruk