12.09.2019

GOLDBECK start namens Gazeley met bouw groot logistiek centrum in Zevenaar

- Zevenaar - In opdracht van Gazeley start GOLDBECK Nederland BV met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van circa 130.000 m2 en behoort hiermee tot één van de grootste logistieke parken van Nederland.

Op het grootste kavel van businesspark 7poort zal in september gestart worden met de bouw van de eerste fase ter grootte van circa 53.000 m2 v.v.o. Het multifunctionele logistieke distributiecentrum is geschikt voor één of meerdere logistieke dienstverleners en kan, indien nodig, aangepast worden aan de wensen van een huurder. Het centrum zal uiteindelijk bestaan uit vijf geschakelde units en zal opgeleverd worden met het BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat. Dit certificaat gaat over het toepassen van duurzame technieken bij de bouw en gebruik van een gebouw

Gazeley is een van de grootste investeerders en ontwikkelaars van logistieke warehouses en distributieparken in Europa en onderdeel van GLP. Vorig jaar heeft Gazeley een kantoor geopend in Amsterdam. Een andere (her-)ontwikkeling van Gazeley in Nederland is een groot logistiek centrum in Venray.

GOLDBECK is een bouwbedrijf met vestigingen door heel Europa. Drie jaar geleden heeft GOLDBECK voor de BENELUX een vestiging in Arnhem geopend. Met een omzet van circa drie miljard euro is GOLDBECK de grootste logistieke bouwer van Europa. Naast logistiek focust GOLDBECK zich in de BENELUX op bedrijfsruimte, parkeergarages en kantoren. 

Additional news

All news

Nieuwe medewerker: Wessel Bruijns

Sinds 1 september hebben wij een nieuwe medewerker en hij stelt zich graag voor:

In gesprek met Bojan Grebenjak

In gesprek met Bojan Grebenjak(stagiair middenkader bouw – uitvoering)

Additional topics

Goldbeck respects your privacy

You have specified in the cookie settings, that you do not want to display any external media. We are therefore unable to show this content.

You can change this setting at any time under goldbeck.nl/afdruk