24.09.2020

GOLDBECK realiseert Duurzaam en Circulair distributiecentrum voor GLP in Venray

In augustus 2020 werd de laatste hand gelegd aan een distributiecentrum in Zevenaar in Opdracht van GLP (voormalig Gazeley).

In augustus 2020 werd de laatste hand gelegd aan een distributiecentrum in Zevenaar in Opdracht van GLP (voormalig Gazeley). De samenwerking verliep erg voorspoedig en we zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat wij opdracht hebben gekregen voor een duurzaam en circulair DC in Venray. Hiermee zetten wij de vervolgstappen stappen naar een duurzame samenwerking.

Venray, 24.09.2020. Niet alleen de samenwerking is duurzaam. In Venray verrijst op bedrijventerrein Smakterheide de tweede fase van het distributiecentrum van GLP met een oppervlakte van circa 27.000 m2. Het project zal met een BREEAM Excellent Certificaat worden opgeleverd. 

Naast BREEAM wordt een circulaire bouwmethode toegepast. 
Circulair bouwen is iets wat steeds vaker toegepast wordt en GOLDBECK blijft hierin natuurlijk niet achter. Wij zien kansen in deze duurzame vorm van bouwen waarbij de toegepaste GOLDBECK prefabproducten slim worden ingezet waardoor deze oneindig hergebruikt kunnen worden. Wij dragen op deze manier bij aan de verduurzaming van de bouw.

Het GOLDBECK team start deze week met de grondwerkzaamheden en zal het DC na een bouwperiode van ongeveer 7 maanden medio mei 2021 opleveren

Additional news

All news

Nieuwe medewerker: Wessel Bruijns

Sinds 1 september hebben wij een nieuwe medewerker en hij stelt zich graag voor:

In gesprek met Bojan Grebenjak

In gesprek met Bojan Grebenjak(stagiair middenkader bouw – uitvoering)

GOLDBECK start namens Gazeley met bouw groot logistiek centrum in Zevenaar

- Zevenaar - In opdracht van Gazeley start GOLDBECK Nederland BV met de bouw van logistiek centrum G-Park op Business Park 7poort te Zevenaar. Het logistieke centrum krijgt een verhuurbaar oppervlak van circa 130.000 m2 en behoort hiermee tot één...

Additional topics

Goldbeck respects your privacy

You have specified in the cookie settings, that you do not want to display any external media. We are therefore unable to show this content.

You can change this setting at any time under goldbeck.nl/afdruk